Goedkoop je studentenkamer inrichten met deze tips

125

Ga je binnenkort op kamers of heb je een eigen studio voor jezelf geregeld? Dan kunnen de tips in dit artikel zeker van pas komen. Vaak denken studenten namelijk dat de huurkosten het enige is wat duur is. Maar eigenlijk zit het vaak in de inrichting van de kamer. Denk maar aan het kopen van een nieuw bed, bank of tafel. Misschien heb je nog ruimte over voor een grote kledingkast en een tv tafel. Al deze spullen zijn niet gratis en de kosten kunnen al gauw oplopen tot € 200,- per artikel. Met de tips in dit artikel weet jij binnen een no-time hoe je goedkoop jouw studentenkamer kan inrichten. 

Cashback shopping

Heb je wel eens eerder gehoord van de term cashback shopping? Nou ik moet zeggen dat ik enkele jaren geleden er ook nog nooit van had gehoord. Cashback shopping houdt in dat je bepaalde producten koopt voor een vaste prijs en na enkele weken of maanden een gedeelte van het geld terug krijgt. Hoe chill is dat! Vaak kan cashback shopping op elektronica artikelen of andere producten voor in huis. Ga op zoek naar deze cashback knallers en bespaar zo een hoop geld. 

Tweedehands meubels

Een andere manier om goedkoop je studentenkamer in te richten is door tweedehands meubels aan te schaffen. Veel mensen vinden het niet fijn om dit te doen maar het kan eigenlijk helemaal geen kwaad. Natuurlijk heb je altijd mensen die hun oude kapotte meubels willen verkopen maar als je goed zoekt op het internet kan je voor een prima kwaliteit tweedehands meubels vinden. 

Meubels meenemen van ouderlijkhuis 

De laatste manier om goedkoop je kamer in te richten is door eigenlijk helemaal geen geld uit te geven. Klinkt lekker makkelijk he. Sommige studenten hebben het geluk dat ze hun meubels van het ouderlijkhuis mogen meenemen. Eigenlijk is dit ook wel heel prettig want liggen in je oude vertrouwde bed helpt zeker om je thuis te voelen in je nieuwe kamer.